VTEM skitter

Sigurnost

Brinemo o sigurnost robe!
VTEM skitter

Brzina

Poštujemo dogovorene rokove.
VTEM skitter

Tačnost

Naši vozači su dostupni tokom cijelog transporta.

Zašto odabrati nas?

View all

TRANSPORT I LOGISTIKA

Armensa Team profesionalno i efikasno organizuje medjunarodni transport svih vrsta robe širom Evrope, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.

Iskustvo

Naše dugogodišnje iskustvo u oblasti međunarodnog transporta stavili smo u službu vaših individualnih transportnih potreba, kako bi vam omogućili optimalna, efikasna i brza rješenja.

Transparentna mreža

Funkcionalna transportna mreža između BiH i zemalja Evrope, razvijena je dugogodišnjim zalaganjem nas a i naših partnera, tako da danas naša vozila vrše desetine mjesečnih relacija.

Naši kapaciteti

Rasprostranjnost u dostavi ocarinjene robe u rokovima od 24 do 76 sati u 10 istocnih i jugoistocnih zemalja cini nas strucnjacima u transportu.

Transport hrane

Pravilan transport treba osigurati kvalitetet i zdravstvenu ispravnost hrane tijekom cijelog transporta.

Opširnije

Transport većih tereta

U segmentu izvanrednih prijevoza, koji je djelatnost, nudimo uslugu transporta većih tereta.

Opširnije

Kontrola rokova

U svakom trenutku u mogućnosti smo Vam javiti koliko je Vaša narudžba blizu destinacije.

Opširnije

Ispravnost vozila

Naša prijevozna sredstva redovno se kontrolišu i nećemo dozvoliti da se dese neočekivane odgode dostave.

Opširnije

Naše usluge

 • Međunarodni transport

  Rasprostranjnost u dostavi ocarinjene robe u rokovima od 24 do 76 sati u nekoliko zemalja cini nas strucnjacima u internacionalnom transportu.

  Transport unutar BiH

  Naša vozila su svakodnevno na području čitave BiH tako da nam se možete obratiti i dogovoriti prevoz vaše robe unutar BiH.

Posljednje vijesti

 • Armensa-Team dobila novu web stranicu

  Created Date: 03 May 2013
    U okviru kontinuiranog procesa moderniziranja i razvijanja odnosa sa javnošću, Armensa Team od petka (01.14.2016. godine) pustila je u rad novu web stranicu dizajniranu u skladu sa najsavremenijim trendovima. Svi stari sadržaji su sačuvani. Nova web stranica omogućava posjetiocima jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima Armensa Teama, moderniji prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje i pristup informacijama, te integraciju sa društvenim mrežama i dijeljenje sadržaja. Upotrebom ovog web dizajna građani mogu da nas prate i preko mobitela i tableta. Modernizacijom postojeće web stranice redizajniranjem, unapređenjem funkcionalnosti, iskorištenjem nove admistracije i dodavanjem novih modula, uz pomoć UG "Grafcomp", Armensa Team dobio je reprezentativan produkt koji odgovara imidžu jedne od najuspješnih transportnih firmi u Tuzli.